Anavar Oxandrolone 10 mg pil 100 Tabs Unique Pharma

Anavar Oxandrolone 10 mg pil 100 Tabs Unique Pharma

Ik heb Anavar gebruikt om mijn lichaamsvet te verminderen en mijn spiermassa te behouden. Mijn cyclus duurde gewoonlijk 4-5 weken en ik nam slechts 5-10 mg per dag. Als vrouw moet je voorzichtig zijn, want hoe hoger de dosis, hoe groter het risico op virilisatie.

  • Het is een oraal ingenomen tablet, gemakkelijk en effectief van medicatie.
  • En dat geldt dubbel en dwars voor de onomkeerbare androgene bijwerkingen waarvoor vrouwen in de regel beducht zijn.
  • Bij het gebruik van anavar kan men denken aan  een dosis van 50 tot 80 milligram per dag afhankelijk van de kuurervaring.
  • Ervaren bodybuilders stacken anavar het liefste met anabolen die hoge androgene eigenschappen bevatten.

Als we iets zien waarvan we denken dat het te persoonlijk is dan veranderen we het naar iets neutraals. Mocht je later willen dat we iets veranderen, stuur ons dan een mail of gebruik sustanon malay tiger het contactformulier. Verhoog de atletische prestaties en vooruitzichten bij de gebruikers. Mannen zouden tussen de 80 mg en 100 mg per dag moeten nemen, afhankelijk van hun gewicht.

Anabolenmarkt

Anavar is de merknaam van de androgene anabole steroïde die werkt op basis van de stof oxandrolon, vaak aangeduid met de Engelse naam oxandrolone. Het bijzondere aan Anavar is dat, anders bij bekendere middelen zoals Dianabol, de anabole en de androgene werking sterk van elkaar gescheiden zijn. Searle Laboratories introduceerde oxandrolone in 1964 waarna het al snel een zeer populaire toepassing in de sport kreeg vanwege het veilige karakter.

clenbuterol of anavar kuur ?

Door dat onderzoek zijn de doses die artsen als veilig voor meisjes en vrouwen beschouwen tegenwoordig een stuk lager dan in de jaren zestig en zeventig. En dat geldt dubbel en dwars voor de onomkeerbare androgene bijwerkingen waarvoor vrouwen in de regel beducht zijn. Nadat oxandrolone in 1964 onder de naam Anavar op de markt was gekomen, verscheen de ene na de andere studie die vertelde hoe veilig en betrouwbaar het nieuwe maar prijzige anabool was.

Met slechts 3 capsules per dag kun je magere spieren behouden en er superslank en geknipt uitzien. Het helpt je om vet te verbranden zonder water vast te houden en geeft je de energie om door te gaan. Het staat bekend om het hebben van een lage androgene beoordeling, waardoor het veiliger is om te gebruiken en het risico op virilisatie kleiner wordt. Anavar of Oxandrolon is vooral een dihydrotestosteron (DHT) hormoon dat structureel is veranderd. Het is DHT met een toegevoegd zuurstofatoom dat de koolstof-2 in de A-ring vervangt. Deze wijziging verbetert de anabole activiteit van het hormonale middel aanzienlijk en voorkomt dat het metabolisch wordt afgebroken.

Entre em contato