Testosteron Cypionaat Compleet Overzicht

Testosteron Cypionaat Compleet Overzicht

Andere mogelijke bijwerkingen zijn toename van lichaamshaar en uitvallen van hoofdhaar optreden. Testosteron Cypionate, bekend bij steroïde gebruikers als gewoon Test Cyp is de synthetische versie van het natuurlijk geproduceerde testosteronv hormoon. Zoals we allemaal weten, is dit hormoon verantwoordelijk voor verschinde eigenschappen van het mannelijk lichaam. Testosteron bevordert het libido van een man, helpt bij vetverlies en het verkrijgen van droge spiermassa, verhoogt de botdichtheid en kan zelfs helpen bij de bescherming tegen hartaandoeningen. Degenen die de evolutie van testosteron al lang volgen, weten dat testosteron de ‘vader’ is van alle anabole steroïden die tegenwoordig door bodybuilders en atleten worden gebruikt. Testosteron Cypionate werd in de jaren vijftig voor het eerst op de markt gebracht als Depo-testosteron.

  • Zwangere vrouwen dienen elk contact met oppervlakken waar de gel is aangebracht te vermijden vanwege mogelijke virilisatie van de foetus.
  • De ester zelf is gehecht aan het hormoon bij de 17-beta-hydroxylgroep.
  • Deze vorm van testosteron wordt ook  gebruikt om het niveau van testosteron op het natuurlijke niveau te brengen wanneer dit te laag is.
  • Gebruikers geven aan dat spieren worden gewonnen terwijl het lichaamsvet blijft dalen.
  • Door het gebruiken van deze nutriënt zal de mentale en fysieke energie een boost krijgen.
  • Dit betekent dat u Test Cyp alleen met een recept van uw arts kunt krijgen.

Hij vertelde me dat hij van het spul hield en dat hij geweldige resultaten behaalde. Door bijna elke dag van de week clean te eten en hard te trainen, voelde ik me meestal erg uitgeput en moe. Ik was in staat om mijn trainingen beter door te drukken met deze steroïde en herstelde zelfs sneller.

Belangrijk om te weten over testosteron

Bij lichte kuren kan voldaan worden met 20 mg nolvadex voor 4 weken. Bij wat zwaardere kuren kan eerst 2 weken 40 mg Nolvadex genomen worden en daarna nog 2 weken 20 mg. Deze steroïde kan worden gebruikt voor zowel ballaststoffen als snijden en de resultaten kunnen behoorlijk dramatisch zijn. Onthoud dat u alleen de maximale resultaten krijgt van Testosteron Cypionate of een andere steroïde met de juiste voeding en een consistent trainingsprogramma. Wanneer u overweegt Testosteron Cypionate te gebruiken voor een bulk- of snijcyclus, kunt u het alleen gebruiken of het samen met andere steroïden combineren.

kopen van testosteron ENANTAAT poeder

Dit komt door het langwerkende karakter en de langere halfwaardetijd. Dit betekent dat testosteron ENANTAAT erg handig is voor beginners die nog niet vertrouwd zijn met frequentere injecties. Testosteron ENANTAAT heeft slechts twee injecties nodig die wekelijks worden toegediend, gelijkmatig verdeeld van elkaar om stabiele bloedspiegels te garanderen. cypionate testosteron kopen Testosteron Enanthaat is een van de oudste en meest gebruikte anabole steroïden aller tijden. Het is een langzaam werkende afgiftevorm van het testosteronhormoon en was de eerste grote / lange estertestosteronvorm die werd gebruikt. Synthetisch testosteron werd voor het eerst ontwikkeld in de jaren dertig van de vorige eeuw en had geen esters.

Dit is geweldig voor de eerste keer dat steroïden worden gebruikt en het zal even effectief zijn voor de persoon die niet nieuw is in de steroïde wereld. Testosterone Cypionate Injection (Nederland) is een van de oudste en misschien wel de meest gebruikte anabole steroïden van alle tijden. Testosterone Cypionate Injection is een langzaam werkend afgifte vorm van het hormoon testosteron en zou de eerste grote / lange ester testosteron vorm gebruikt worden. Synthetische testosteron zelf zou worden ontwikkeld in de jaren 1930. De eerste batches van testosteron geproduceerd zou geen ester gehecht (Testosteron Suspension) en onnodig te zeggen dat zou snel handelen zijn hebben en vereisen zeer frequente injecties. In 1937 zou de eerste ester gecontroleerde testosteron op de markt dankzij Schering en hun nieuwe testosteron propionaat product.

Entre em contato